vollhallen

Klubben åpnes

Kjære medlemmer 
Vi i hovedstyret har gleden av å meddele at klubben åpnes for fullt. Etter en lang periode uten aktivitet på klubbnivå, er det med begeistring vi inviterer til trening og aktivitet på alle våre anlegg. De ansatte er tilbake fra 01. Juni, og kan da nås som normalt med unntak av ferieavvikling en periode i juli. 
 
Siste perioden frem til nå, har noen lag allerede startet opp med aktivitet og trening på lag nivå og det har fungert greit. 
 
Vi følger NIF og særforbundenes koronavettregler og veiledere. 
 
I hovedstyret er Kathrine Undheim utnevnt som korona-ansvarlig. Alle lag som ønsker å starte opp med trening skal kontakter Kathrine direkte (handball@vollil.no).
 
Hallen er åpen for aktivitet fra 01. juni, tribune, kafé, toaletter (med unntak av HC toalett 2.etasje), garderober, trimrom, Poddebua, Drodlebua og øvrige rom holdes inntil videre stengt.
 
Hvert lag skal ha en voksen korona-ansvarlig på laget, som holder tett kontakt med Kathrine. Ingen får benytte hall, baner og anlegg uten tillatelse og dialog med henne. Dette er viktig for å kunne følge opp smittevern og vasking på best mulig måte, samt ha best mulig kontroll og oversikt i en krevende situasjon. 
 
Vi i hovedstyre vil benytte anledningen til å takke for all forståelse og tålmodighet i tiden klubben har vært korona-stengt. Vi ser frem til nå å øke aktiviteten og igjen spre idrettsglede i omgivelser og nærmiljø.
 
Ønsker dere alle en fortsatt fin vår og god sommer.
 
Beste hilsner
Nina Bjørkelund,
På vegne av Hovedstyret i Voll IL